lørdag 17. april 2010

Akt= kunst!!!

Hei og hopp!
Nå er aktkurset ferdig, og vi har levert bok, og film og hele pakka!
De 5-6 siste ukene har vært fantastiske, og aldri mer har jeg vert så fornøyd med å bare bruke vindusbelysning! Det gjorde susen.
Som GT (læreren vår) sa; "Dette er kanskje den klassen hvor man bruken vindusbelysning mest."
Men hva skal man gjøre da!? De ukene som har vært har det jo vært vinter og kaldt! Men faktisk så er det noen av elevene i klassen som har tatt noen av bildene ute i fri natur! Det ble jo ganske stilige, men må si at jeg synes Liiiiiiitt synd på modellene :)
Mine modeller slapp å være ute å stå i snøen i bare få plussgrader, alt ble tatt inne! og de er nok glad for det.
Men Herremin hvor mange fine prosjekter de i klassen min hadde laget. Vi har vært flinke alle sammen :)

Jeg ble veldig inspirert av prosjektet og veldig bevist på kropp. jeg tenker å forsette med dette prosjektet. og lage en større serie med flere og enda bedre bilder :D
Og kanskje lage en bok på fotoknudtsen eller lignende, med hard cover å sånn. Men trenger flere bilder å fylle sidene med først :)
Hvis det er NOEN der ute som tror dette er glamour modell eller porno så ikke gidd!! Det er ikke det.

Uansett da så her er filmen jeg lagde, og jeg hadde flinke modeller som gjorde bildene ekstra fine. Håper dere liker det :)

Chao


5 kommentarer:

  1. Hei Hege. Naturlig lys er det beste. Et nakent rom (ikke møbler, ikke teppe på gulv) forsterker inntrykket av nakenhet.Det som kan være en utfordring er skyggene som kommer av selv de lette gardinene direkte på modelen, når modellen får solen direkte på seg.Musikken og bilden passer fint sammen. Et flott resultat. Stå på videre. Hilsen O.S.A

    SvarSlett
  2. Jeg tror at jeg til senere skal prøve å sette personen i et rom med møbler kanskje i forgrunnen for å skape mer dybde og at det er et helt vanlig rom liksom.
    Skyggene som skapes av gardinene og persienerne var menineng. plasserte modellen sånn helt bevist! :)
    Ville jobbe endel med lys og skygge og sollys slik det ble, så jeg synes ikke det gjør ikke noe, for det var omtrent sånn jeg ville at det skulle bli :)

    SvarSlett
  3. syns filmen ble fin, jeg! :) du har fått skikkelig fin stemning med både bildene og musikken.

    SvarSlett
  4. Mange flotte bilder! Men reagerte nesten spontant på at det ikke er noen svart-hvitt! Hehe. Synes noen av de med skygge-mønster kunne være flotte også i svart-hvitt :) Ellers likte jeg bildene - veldig fint med naturlig lys fra vinduene+gardinene :)

    SvarSlett
  5. Flotte bilder! Alltid morsomt å se andre aktmodeller i aksjon.

    SvarSlett